0899 96 33 12 lem_komers@yahoo.com

За нас

Лем Комерс ЕООД е фирма с основен предмет на дейност проектиране и производство на мебели. В Лем Комерс ЕООД работят висококвалифицирани специалисти. Мебелите произвеждани от Лем Комерс ЕООД са съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн. Това спомага за реализирането на оптимална работна среда и уют в дома съобразена с изискванията на клиента. Основната цел на Лем Комерс ЕООД е да създаде за Вас неповторим стил, уют и удобство. Лем Комерс ЕООД е производител на офис мебели, търговско обзавеждане, кухненско обзавеждане и мебели за дома. Предлагаме мебели по каталог, както и нестандартни мебели по поръчка, съобразени с изискванията на клиента. Поддържат се и складови наличности.

Лем Комерс ЕООД има дългогодишен опит в производството на мебели от иглолистна дървесина, като 90% от произведената продукция е предназначена за износ в страни от EU. Използват се най – съвременни технологии за производство на мебели с висококачествени материали, което ни позволява да Ви предложим богата цветова гама с над 100 позиции. Мебелите се изработват от висококачествени ламинирани плоскости и МДФ с покритие “MELAMINE” клас Е1, сертифицирани по ISO 9002.

Лем Комерс ЕООД ежегодна обнавява машинния си парк като последно нововъведение е закупуването на CNC пробивно-фрезови център марка HOLZ HER PRO MASTER 7123 F, с което обемът и качеството на работа ще се повиши значително. В галериите снимки на обзавеждане ще намерите албуми със снимки на произвежданите от нас мебели – офис мебели, търговско обзавеждане, кухни, мебели за дома и цветове ламинирани ПДЧ кухненски плотове и мебели от масив.